Don't go out without your makeup on 'cause you'll never know when you're gonna meet your Destiny !

marți, 29 martie 2016

Beauty News : MELKIOR completeaza colectia Be Yourself


Dupa cum va spuneam in articolul de aici Melkior a lansat noua colectie Be Yourself si nu s-a oprit aici. Acum colectia este completata de 4 nuante noi de farduri si de setul de pensule "My Little Secrets" . Mai multe detalii despre aceste produse si swatch-uri va asteapta in randurile de mai jos.
So... Enjoy ! :*




miercuri, 23 martie 2016

Vizita in magazinul SECOM | Un rasfat necesar


Hello, my beauties !
Cum va simtiti in aceasta zi ploioasa? Mie nu imi place deloc, parca simt ca duc lipsa total de orice chef si incerc sa trag de ultimul zvâc de energie sa reusesc sa duc la capat ceva. 

Am zis sa va mai inveselesc (si pe mine implicit) povestind despre experienta mea din magazinul SECOM de pe strada Stirbei Voda nr 150, unde am patruns intr-o mica "oaza" de rasfat. 


marți, 15 martie 2016

Happy Birthday trio - Farduri SEPHORA


Hei Hei Hei ! SEPHORA intra din nou in atentia mea si de aceasta data o sa iti prezint cele 3 farduri pe care le primesti cu ocazia zile de nastere.
Imi plac, nu-mi plac, le folosesc, le recomand? Citeste in continuare si vei afla tot ceea ce trebuie sa cunosti.



vineri, 11 martie 2016

Eveniment Plantur39 - Despre problema caderii parului la femei


Astazi vreau sa vorbesc despre o experienta foarte placuta pe care am avut-o in cadrul evenimentului de lansare a produselor Plantur39.
Plantur39 este o marca de referinta a Dr. Wolff Group, o companie germana de familie care activeaza in domeniile farmaceutic si cosmetic in peste 40 de tari. Gama de produse Plantur39 cuprinde samponul cu fito-cafeina, tonicul si balsamul cu fito-cafeina.
Aceasta gama este destinata femeilor de peste 40 de ani, care sunt la/aproape la menopauza. Desi nu ma incadrez in aceasta categorie am ascultat cu grija sfaturile date de catre doamna Dr. Ioana Chebac-medic primar dermatologie si venerologie- si de catre doamna Cristina Stanciulescu a carei prezenta a insufletit discutia si atmosfera :)



Beauty News | Noua colectie MELKIOR - Be Yourself



Melkior lanseaza o noua colectie - BE Yourself - o colectie in tendinte, o colectie care iti dezvaluie personalitatea. 

Intr-o lume in care predomina virtualul si personajele ireale, in care se propun mereu modele de urmat, este important sa te regasesti pe tine insati, sa fii tu insati si sa poti sa iti scoti masca si sa fii asa cum esti cu adevarat.
Infatisarea noastra adevarata este cea mai seducatoare. Autenticul are cel mai mult farmec.
Be yourself de la Melkior este o colectie in care te regasesti si poti sa le transmiti celorlalti ca nu suntem fiinte ireale ci fiinte pline de viata care iubesc, simt, descopera...
Fii tu insati...


miercuri, 9 martie 2016

FAVORITELE lunii februarie


Hey ! Bine te-am regasit pe blogul meu. Astazi iti voi prezenta produsele de machiaj care mi-au placut si pe care le-am folosit cu drag in luna februarie.



duminică, 6 martie 2016

Pensule SEPHORA - The all-in-one brush set







Astazi m-am gandit sa iti prezint setul de pensule de la SEPHORA - The all-in-one brush set
Ce nume putea fi mai sugestiv de atat? Nu as spune ca este chiar all in one dar poti realiza cu usurinta un machiaj de zi folosind doar aceste pensule. (exceptand conturarea sprancenelor, aplicarea unui tus gel etc)

joi, 3 martie 2016

SKINCARE Tag


Hello si bine te-am regasit pe blogul meu ! :)

Astazi voi face primul TAG si anume "Skincare TAG" pe care l-am primit de la draga mea prietena  Ana Maria . (pupici:*)


miercuri, 2 martie 2016

Lansare INGLOT HD Lip Tint


Hello si bine te-am regasit pe blogul meu ! :*
Astazi am hotarat sa scriu mult-asteptata, super-indragita postare despre Lansarea rujurilor mate HD Lip Tint de la INGLOT Romania.
Am asteptat ceva timp sa treaca nebunia si sa pot testa un timp indelungat rujul ca sa imi fac o parere. Vedeti in continuare la ce concluzii am ajuns.



Beauty News | Noile rujuri de la Melkior


Buna draga mea !

In primul rand vreau sa va urez o primavara fericita, frumoasa si plina de bucurii !
Daca tot am intrat in anotimpul acesta frumos, al iubirii, al femeilor, astazi  iti voi prezenta noile rujuri de la MELKIOR in nuante de primavara :  Tender, Sweet Love si  Fantasy





Adauga un comentariu