Don't go out without your makeup on 'cause you'll never know when you're gonna meet your Destiny !

duminică, 31 ianuarie 2016

REVIEW - Oja Oriflame The One

Buna fete frumoase !

Inca o postare frumoasa va asteapta astazi, despre o oja minunata primita tot de la Dana (puteti vedea ce am mai primit AICI), un strop de culoare pentru acest sezon infrigurat !

De obicei nu vorbesc despre produsele pt unghii, nu ma fascineaza, insa aceasta chiar merita mentionata. Este vorba de oja de la Oriflame -The One,in nuanta Night Orchid.

Despre produsele Oriflame deja cred ca toata lumea a auzit si nu e femeie (chiar si barbat) care sa nu fi folosit macar un produs de la ei.

Prima data cand am folosit produse de la Oriflame a fost cand eram mica, din trusa mamei . Iar ojele de atunci imi aduc aminte ca le-a tinut mama in jur de 5 6 ani si inca puteau fi folosite, mai greu, dar nu se intarisera. Insa nici rezistenta lor nu era stralucita...

Ei bine, nu este cazul acestei oje. Cititi pana la capat sa aflati verdictul meu final, dupa 15 ani de la folosirea ultimei oje Oriflame :)


miercuri, 27 ianuarie 2016

REVIEW - Sampon uscat Batiste XXL Volume

Buna dragele mele !

Ma bucur sa fiu din nou alaturi de voi, chiar daca doar prin mediul virtual :)  Astazi am gasit putin timp printre examenele din sesiune  [ 1 done, 4 to go :(((( ]  si m-am gandit sa va scriu despre samponul uscat Batiste.

Eu il am in varianta de 50 ml, l-am primit printre produsele de la Dana (puteti vedea ce am mai primit AICI)  si am avut ocazia sa il testez in momente in care parul meu chiar avea nevoie de o reimprospatare.




vineri, 22 ianuarie 2016

Premiu de la DanaMakeup si Melkior

Buna fetelor !

Imi cer scuze pentru absenta dar sunt in perioada examenelor la facultate si timpul este pretios ( si limitat din pacate :))) ) .

Am participat anul trecut, inainte de revelion, la un concurs pe blogul Danei  la care am castigat cateva produse Melkior. Stiti deja cat de mult iubesc produsele lor, asa ca nu puteam sta deoparte :)

Va las cu poze si cateva prime impresii despre produse.

Nu uitati sa intrati si pe blogul Danei, este o fata extraordinara ! Pe langa faptul ca este mamica ( si una eroina as putea spune, mama a 3 copii) este un make-up artist senzational si un blogger veritabil. Am cunoscut-o cu ocazia acestui concurs si pot spune ca o iubesc, nici nu ai cum altfel !

Deci... iata ce am primit de la ea


sâmbătă, 9 ianuarie 2016

INGLOT Winter Sale | HAUL

Buna fetelor !! Sunt foate entuziasmata de aceasta postare, astept reducerile  inca de la deschidere si iata ca au venit !!

Cei de la Inglot au fost foarte darnici si au avut reduceri de 30%,40%,50% (majoritatea au fost de 50%) la foarte multe produse: farduri, blush, pudre, corector, pensula de blending, rujuri, glosuri .

Reducerile continua pana pe 17 ianuarie asa ca daca va grabiti puteti sa mai prindeti produse. Stocul se epuizeaza repede (nu ma mira...:). Le puteti achizitiona direct din magazinul de pe Bulevardul Unirii 33 sau prin comanda telefonica la nr 0724464568. Produsele aflate la promotie le puteti vedea in albumul lor WINTER SALE.

Dar nu va dezvalui mai mult :) va invit sa cititi pana la capat si sa va delectati.

marți, 5 ianuarie 2016

Culorile anului in produse de machiaj

Hello again my beauties ! I've missed you :-*

Pentru asta v-am pregatit o postare "colorata"... mai exact in culorile anului : Rose Quartz & Serenity
 Culorile anului au fost decise de Institutul Pantone din New York si se pare ca anul acesta nu va mai fi doar o culoare reprezentativa ( cum a fost nebunia cu "marsala" de anul trecut..hiuu ) ci 2 culori foarte frumoase dupa parerea mea: roz-cuarţ si albastru-seren. 

  Voi stiati ca exista oameni care sunt platiti sa studieze culorile? Come on.. how cool is that? Se pare ca exista un job pentru ORICE...absolut orice. 


 In postarea de astazi m-am gandit sa va prezint o selectie de produse de machiaj in culorile anului ( again?? cred ca o sa mai repet sintagma asta de cateva ori pana la sfarsitul postarii... so bear with me ). 

Voi prezenta produse de la Inglot, Melkior, si de pe site-ul Make-up Shop (Sleek, Nyx, Glazel Visage, Lioele ) + produsele mele in aceste culori.
Rezistati pana la capat fetelor pentru ca produsele sunt foarteee dragute si pe deasupra mai sunt si calitative si chiar merita incercate 


sâmbătă, 2 ianuarie 2016

Glazel Visage eyeshadows | Swatches & Review

Buna fetelor !
 In primul rand vreau sa va urez un calduros LA MULTI ANI !! Un 2016  mai bun decat cel care a trecut ! Un an plin cu bucurii, cu reusite si cu dorinte implinite !

Prima postare pe 2016 va fi tot un review, asa cum v-am obisnuit, al unor farduri care imi plac foarte mult.
Nu nu nu....nu sunt Melkior, nu sunt Inglot...  Sunt de la Glazel Visage, un brand recent aparut la noi si pe care il gasiti pe Make-up Shop .

Ca sa va faceti o idee va las cateva preturi ale produselor :
-farduri de ochi rezerva ( mate, sidefate, metalice ) - 16 lei
-farduri de ochi individuale in carcasa - 26 lei
-pigmenti, glittere - 19 lei  
-corector rezerva - 19 lei si in carcasa - 32 lei
 Puteti gasi si rimel, blush, pudra, baza de machiaj, creioane de ochi si de buze, fond de ten... toata gama de machiaje. Chiar recomand acest brand si multumesc celor de la Make-up Shop ca au adus si la noi produsele acestea extraordinare.

In curand voi face si un review al celorlalte produse Glazel Visage pe care le detin deci tineti aproape :)

Eu mi-am achizitionat 13  farduri rezerva pentru carcasa metalica ( pe care le puteti gasi si la ei aici  )

Folosesc aceste farduri zilnic, nu as putea sa ma despart de ele, sunt foarte pigmentate si imi plac la fel de mult ca cele Melkior si Inglot, insa la acestea apelez mai des pentru am culorile de blending si de tranzitie de la ei. ( <3 )

Adauga un comentariu