Don't go out without your makeup on 'cause you'll never know when you're gonna meet your Destiny !

joi, 25 februarie 2016

Beauty News | Noutati de la MELKIOR


Hello, my beauties !

Astazi o sa va prezint cateva produse noi de la Melkior ! Sunt foarte entuziasmata de fiecare data cand firma mea de suflet lanseaza cate un produs pentru ca sunt sigura ca ma va incanta la fel ca toate celelalte !

Nici acestea nu fac exceptie si daca doriti sa vedeti despre ce noutati este vorba keep on reading !









 Creion de ochi Khol  Shiny Brown si Purple

Creionul de ochi este un produs indispensabil si absolut necesar in orice kit de make-up. Iar ca Make-up Artist am invatat ca nu numai un creion de ochi negru poate fi folosit pentru a evidentia ochii, ci si alte nuante complementare diferitelor culori ale irisului.

Ei bine, aceste 2 nuante sunt perfecte pentru ochii verzi,caprui,albastri. Puteti folosi purple pentru a evidentia ochii verzi si shiny brown pentru ochii verzi, albastri, chiar si ochii caprui.

Prezinta acoperire uniforma, textura este buna si mina este foarte moale, estompandu-se usor si fara pete.  Sunt foarte pigmentate, rezistente la transfer (exact ca restul creioanelor de la Melkior) iar culorile sunt intense, vibrante si le puteti combina cu usurinta in multe machiaje. 

Acest eyeliner & khol pencil de la Melkor este destinat aplicarii atat pe pleoapa superioara, cat si pe pleoapa inferioara si pe mucoasa ochilor. Se aplica fie direct, ca orice creion de ochi, fie intai pe mana si apoi cu ajutorul unei pensule sa fie aplicat pe pleoape pentru a obtine efectul dorit.

Little tip : daca doriti o textura mai moale si o rezistenta mai buna (nu ca nu ar fi si asa f rezistente :) ) puteti incalzi putin mina creionului la o sursa de caldura, flacara unei brichete etc. 

Pretul acestui eyeliner khol este de 19.90 lei, are 1.14 grame si il puteti comanda de pe site AICI


Shiny Brown & Purple







Creion contur de buze  Brown si Rose Nude

Creionul de buze este inca un produs absolut necesar din 2 motive: ajuta la corectarea/infrumusetarea formei buzelor si mareste rezistenta rujului. 

Pana acum nu am incercat niciun creion de buze de la Melkior, iubesc rujurile de la ei, insa nu am avut ocazia sa testez creioanele.  Aceste 2 nuante imi fac cu ochiul clar si sigur vor fi primele pe care le voi achizitiona.

Brown si rose nude sunt 2 nuante indispensabile in kit-ul unui incepator sau al unui Make-up Artist. Buzele nude intotdeauna vor da un efect minunat si se pot asorta la multe machiaje, iar aceste creioane, in combinatie cu unul rosu (de exemplu Red de la Melkior) sunt un MUST-HAVE categoric !!

Aceste creioane de buze prezinta acoperire excelenta,nu se intind, asigura o conturare precisa si datorita formulei cu ceara si cu un continut mare de pigment sunt rezistente la transfer si rezista mai mult de 4 ore.
Mie personal imi place sa port uneori doar creion de buze, sau creion de buze+gloss deci rezistenta indelungata este un BIG + ! 

Contin vitamina E (antioxidant natural) si ingredienti naturali de protectie. 
Lipliner pencil de la Melkior poate fi aplicat direct pe buze (conturandu-le) sau poate fi aplicat intai pe mana si apoi cu ajutorul unei pensule se aplica pe buze, pentru un efect mai natural, mai difuz.

Little tip : Intotdeauna sa folositi aceeasi nuanta la ruj si creion de buze. Nu se mai poarta de mult timp buzele conturate cu 2 3 nuante mai inchis decat restul buzelor, asa ca doamnelor aveti grija la acest aspect ! 

Rose Nude & Brown


Pretul acestui lipliner este de 19.90 lei si il puteti gasi AICI






Apa emolienta si Diluant pentru lac de unghii 

Intotdeauna o femeie care se respecta trebuie sa aiba grija si de lucrurile care nu se vad mereu. Chiar daca ne place sa ne machiem, sa ne aranjam parul in felurite moduri, nu trebuie niciodata sa uitam si de ingrijirea unghiilor.
Cei de la Melkior stiu asta si ne vin in ajutor cu aceste 2 noi produse care pe mine m-au cucerit din simpla descriere :)

Apa emolienta Melkior este un produs care inmoaie si pregateste cuticulele pentru a fi inlaturate cu usurina.
 Nu mi-a placut niciodata sa imi tai cuticulele (sunt adepta acelei "superstitii" ca daca iti tai cuticulele iti vor creste unghiile curbate :) ) si nu practic acest obicei nici in cele mai rele cazuri. Mereu am folosit un ulei/crema pentru a le inmuia si a le impinge/inlatura prin alte metode decat folosind o forfecuta.

Aceasta imi place pentru ca se bazeaza pe o formula imbogatita cu vitaminele A, E, F si hidrateaza foarte bine, le "inmoaie" la propriu.

Mod de folosire: Se aplica produsul pe conturul cuticulelor si se maseaza prin miscari circulare pana ce produsul se absoarbe complet, apoi se imping cuticulele.


Diluantul pentru la de unghii de la Melkior este special creat pentru a regla consistenta lacului de unghii, prelungind durata de utilizare.
Sunt sigura ca oricine a patit macar o data ca lacul preferat sa se usuce, sa isi schimbe consistenta facand imposibila utilizare lui. Iata ca salvarea este in noul produs de la Melkior. 

Mod de folosire:  Se adauga cateva picaturi de diluant in lacul de unghii, se agita bine si se astepata 20 minute inainte de a aplica lacul de unghii.  Nimic mai simplu :) 


Pretul apei emoliente pentru cuticule si a diluantului pentru lac de unghii de la Melkior este de 24,90 lei si le puteti gasi AICI si AICI iar cantitatea de 10ML pentru fiecare este mai mult decat suficienta.



Pe mine ma incanta foarte mult aceste noutati de la Melkior si sigur vreau sa le incerc !
Cam atat pentru postarea de astazi. Sper ca ti-a placut ! Scrie-mi in comentarii daca te tenteaza aceste noutati si ce ai vrea sa incerci ?

Nu uita sa te abonezi * in dreapta blogului *, sa dai like si share  paginii  My Makeup Game  si astept comentariile tale !
Pana data viitoare...





XoXo
Alexa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga un comentariu